Har du tänkt att ge dina anställda en premie eller present?Paygoo är redo att hjälpa dig!

Paygoo är en perfekt present till dig som låter dina anställda själva välja. Med Paygoo GIFT kan du handla i precis den butik du vill ha. Därför är Paygoo den perfekta presenten till alla dina anställda!

Som företag kan du enkelt beställa Paygoo GIFT direkt från oss, betala via faktura och få korten levererade direkt till företaget. Observera att beställningen skickas först när vi har mottagit betalning av fakturan.

Fyll i beställningsformuläret nedan.Du kan få presenterna inslagna i ett kuvert om så önskas:Om du har några frågor om din beställning ärdu välkommen att skicka en mail till bedrift@paygoo.no.

Villkor för Paygoo GIFT för företag

Dessa villkor gäller för företag som vill köpa Paygoo GIFT för användning i företaget, gåvor till anställda, priser till kunder eller liknande.

När du som företag ingår ett affärsavtal med Paygoo behöver vi följande uppgifter om företaget:

  • Företagets namn
  • Organisationsnummer
  • Kontaktperson (namn och e-postadress)
  • Fakturaadress
  • Leveransadress
  • Faktureringsmail

Alla beställningar betalas via faktura. Fakturan skickas via e-post.
Paygoo kräver alltid förskottsbetalning vid beställning. Det innebär att vi inte skickar beställningen förrän vi har mottagit betalning av fakturan.

Vi skickar alla paket så snabbt som möjligt efter att vi fått in betalningen på vårt konto. Leveransen tar 2-5 arbetsdagar. Alla beställningar skickas med GLS från vårt kontor i Danmark, och DB Schenkerlevererar paketet till dig i Sverige. Vi kan därför tyvärr inte leverera paket till postbox.

Ett enkelkort kostar 39 kr + önskat belopp på kortet. Ett kort med ett saldo på 1000 krkommer därför att kosta 1039 kr.

Varje kort kan laddas med ett valfritt belopp mellan 200-1500kr

Själva kortet levereras i kartong utan annan förpackning, om inte annat valts på hemsidan.

Hela beställningen kommer att debiteras en frakt-och hanteringsavgift. Avgiften kommer att variera beroende på hur många kort som beställs. Önskar du dela upp beställningen i flera leveranser medför varje leverans en frakt-och administrationsavgift.

När du skickar beställningen har korten inget värde. När du får korten måste du därför bekräfta mottagandet genom att skriva till bedrift@Paygoo.no – då laddar vi korten med värde och bekräftar detta via e-mail.

Observera att en månadsavgift tas ut på korten från och med den 7:e månaden efter att korten har laddats med värde. Vi rekommenderar därför att du delar ut korten innan dess.

Ladda ner en guide för hur du använder kortet här.